Ποιοι είμαστε

Tikun Europe

Η Tikun Europe είναι μια εταιρεία που καλλιεργεί, επεξεργάζεται και εμπορεύεται βιομηχανική και φαρμακευτική κάνναβη σε μία έκταση 56.000τ.μ., 80χλμ δυτικά της Αθήνας, στην Κόρινθο. Παράγει φαρμακευτικά προϊόντα κάνναβης, σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές παρασκευής (GMP) και τα ευρωπαϊκά πρότυπα.  Η βιομηχανική μας μονάδα περιλαμβάνει την καλλιέργεια θερμοκηπίων και τη βιομηχανική επεξεργασία ανθών κάνναβης , για την παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων. Η Tikun Olam Israel παρέχει στην Tikun Europe το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενός από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στην παγκόσμια βιομηχανία φαρμακευτικής κάνναβης, σε συνδυασμό με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εκτεταμένη κλινική έρευνα. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη βελτίωση των θεραπειών των ασθενών, στη δημιουργία ευεξίας και ολιστικά, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής. Επιπλέον, η Tikun Europe χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την εκτεταμένη βάση δεδομένων θεραπείας με περισσότερους από 30.000 ασθενείς, έτσι ώστε να παρέχει και να αναπτύσσει τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα φαρμακευτικής  κάνναβης.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να θεραπεύσουμε και να ανακουφίσουμε το κοινωνικό σύνολο  ενώ συγχρόνως να παρέχουμε αποδεικτικά στοιχεία για την αποτελεσματική θεραπευτική δράση της φαρμακευτική κάνναβης σε όλο τον κόσμο.

Η Καλλιέργεια μας

Η  φαρμακευτική κάνναβη της Tikun Europe καλλιεργείται σε state-of-the-art εγκαταστάσεις με υψηλά  πρότυπα ποιότητας, χρησιμοποιώντας βραβευμένες ποικιλίες που έχουν γενετικά τροποποιηθεί έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν την συμπωματική ανακούφιση.

Η Έρευνα μας

Με περισσότερα από 10 χρόνια κλινικών δοκιμών και εργαστηριακές μελέτες, η Tikun έχει μια επιτυχή καταγραφή στη θεραπεία παθήσεων όπως ο πόνος του καρκίνου, η νόσος του Crohn, το Parkinson, o αυτισμός & η επιληψία. Επιπλέον, η Tikun διατηρεί μοναδικό αρχείο κλινικών δεδομένων με πάνω από 30.000 καταγεγραμμένους ασθενείς. Αυτή η εκτεταμένη έρευνα και βάση δεδομένων παρέχει στην Tikun Europe ένα μεγάλο πλεονέκτημα πρόσβασης σε γνώσεις που καμία άλλη εταιρία δεν έχει, στην αγορά της Φαρμακευτικής Κάνναβης.

Η Παραγωγή μας

Η παραγωγή πραγματοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα GMP της ΕΕ, με ιδιόκτητες τεχνικές σύνθεσης και εκχύλισης, εξασφαλίζοντας σταθερά προϊόντα που αποφέρουν σταθερά αποτελέσματα.

Εφοδιασμός

Ο εφοδιασμός της παραγωγής χαρακτηρίζεται από ένα  διακριτό και ασφαλές σύστημα διανομής σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές διανομής της ΕΕ. 

Ιστορική πορεία

2005 Ίδρυση Tikun Olam Israel.

2014 Συνεργασία της Tikun Olam με την Medreleaf - πρωτοπόρος εταιρία στην καναδική βιομηχανία φαρμακευτικής κάνναβης

2016Ίδρυση της Tikun Olam ΗΠΑ με δραστηριότητα στη Νεβάδα, την Ουάσινγκτον, το Ρόουντ Άιλαντ, το Μέριλαντ, τη Μασαχουσέτη, το Ιλλινόις και την Καλιφόρνια

2017Συνεργασία της Tikun Olam με την Medifarm Αυστραλίας – η πρώτη αδειοδοτημένη εταιρία φαρμακευτικής κάνναβης του Queensland

2021Ίδρυση του δικτύου των Rep Offices της Tikun Europe σε χώρες της Ευρώπης.

2018

Ίδρυση της Tikun Europe

2020Έναρξη της δραστηριότητας της παραγωγικής μονάδας της Tikun Europe -λειτουργία θερμοκηπίων

2005

Ίδρυση Tikun Olam Israel

2014

Συνεργασία της Tikun Olam με την Medreleaf - πρωτοπόρος εταιρία στην καναδική βιομηχανία φαρμακευτικής κάνναβης

2016

Ίδρυση της Tikun Olam ΗΠΑ με δραστηριότητα στη Νεβάδα, την Ουάσινγκτον, το Ρόουντ Άιλαντ, το Μέριλαντ, τη Μασαχουσέτη, το Ιλλινόις και την Καλιφόρνια

2017

Συνεργασία της Tikun Olam με την Medifarm Αυστραλίας – η πρώτη  αδειοδοτημένη εταιρία  φαρμακευτικής κάνναβης του Queensland

2018

Ίδρυση  της Tikun Europe

2020

Έναρξη της δραστηριότητας της παραγωγικής μονάδας της Tikun Europe -λειτουργία   θερμοκηπίων

2021

Ίδρυση  του δικτύου των Rep Offices της Tikun Europe σε χώρες της Ευρώπης.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο χώρος καλλιέργειας των θερμοκηπίων συνολικής έκτασης 21.000τ.μ., έχει σχεδιαστεί για να παρέχει κατάλληλες συνθήκες για τα φυτά φαρμακευτικής κάνναβης. Τα φυτά, αναπτύσσονται σε χώρο ελεγχόμενο με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και αυτοματισμού. Τα θερμοκήπια συμμορφώνονται πλήρως στα πρότυπα GACP της ΕΕ, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα των καλλιεργούμενων φυτών.

Γιατί Tikun;

Το Tikun προέρχεται από τη θεμελιώδη ισραηλίτικη φράση «Tikun Olam» που σημαίνει «Διορθώνουμε τον κόσμο».
Το όνομα Tikun είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία φαρμακευτικής κάνναβης. Η Tikun διατηρεί ένα μεγάλο ιστορικό κλινικής έρευνας και τεχνογνωσίας καθώς και βραβεία για την ειδική παραγωγή των συγκεκριμένων ποικιλιών. Το εμπορικό σήμα Tikun λανσαρίστηκε στην αγορά το 2005, με την ίδρυση της Tikun Israel. Από τότε, το όνομα αναπτυχθηκε περαιτέρω με την ίδρυση της MedReleaf στον Καναδά το 2014, η οποία εξαγοράστηκε από την Aurora το 2018. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το 2016 η ίδρυση της Tikun USA, στη συνέχεια η Medifarm-Tikun Oceania το 2017 και τέλος η Tikun Europe το 2018, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια η Tikun Israel παραμένει στην πρώτη γραμμή της έρευνας για τη θεραπεία μέσω κάνναβης στο Ισραήλ.
Περισσότερα από δέκα χρόνια κλινικών δοκιμών και εργαστηριακών μελετών έχουν διεξαχθεί με επιτυχία αναφορικά με τη θεραπεία παθήσεων όπως ο πόνος του καρκίνου, η νόσος του Crohn, το Πάρκινσον, ο αυτισμός, και η επιληψία.
Η Tikun Israel επιπλέον διατηρεί μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων θεραπείας στον κόσμο, με περισσοτέρους από 30.000 ασθενείς- και αυξάνεται καθημερινά.
Οι Βραβευμένες ιδιόκτητες ισραηλινές ποικιλίες έχουν τροποποιηθεί γενετικά για να μεγιστοποιήσουν τη συμπωματική ανακούφιση.
Οι ιδιόκτητες τεχνικές σύνθεσης και εκχύλισης, εξασφαλίζουν σταθερά προϊόντα που παρέχουν σταθερά αποτελέσματα.
Το Παγκόσμιο αποτύπωμα της Tikun περιλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες ασθενείς, και ποικιλίες κάνναβης υψηλού επιπέδου οι οποίες χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Tikun που αποφέρουν από τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά της κάνναβης.

Γιατί στην Ελλάδα;

Η χρήση φαρμακευτικής κάνναβης νομιμοποιήθηκε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2017. Μετά τη σχετική νομιμοποίηση της παραγωγής και εξαγωγής φαρμακευτικής κάνναβης τον Μάρτιο του 2018, υπάρχουν αρκετές εταιρείες που επιθυμούν να επωφεληθούν από την αγορά. Τον Μάρτιο του 2018, η Ελλάδα εισήγαγε τον νόμο 4523/2018 που επιτρέπει τη μεταποίηση φαρμακευτικής κάνναβης.
Είναι γεγονός ότι αν η Ελλάδα αναπτύξει τη σχετική αγορά φαρμακευτικής κάνναβης στον ίδιο βαθμό με άλλες χώρες που εισήγαγαν κάνναβη, θα μπορούσε να εισφέρει έως και 2 δις. ευρώ στην οικονομία. Η Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες για την ανάπτυξη μιας ισχυρής βιομηχανίας κάνναβης, τόσο για φαρμακευτικές όσο και για βιομηχανικές εφαρμογές λόγω της γεωμορφολογίας και των κλιματικών συνθηκών.
Η Ελλάδα αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για εγκατάσταση παραγωγικής μονάδας κάνναβης, καθώς αποτελεί το σημείο σύνδεσης μεταξύ Δυτικής Ευρώπης, Ελλάδας και Μέσης Ανατολής.
Οι ελληνικές κλιματικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να εξασφαλίζεται χαμηλότερο κόστος κατασκευής και λειτουργίας της παραγωγικής μονάδας.
Επιπλέον συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες το κόστος εργασίας είναι χαμηλό.
Η οικονομική ανάπτυξη και η πολιτική σταθερότητα της χώρας αποτελούν επίσης κίνητρα.

Scroll Up